SC STEGONSERV SRL activeaza din 2011 pe piata romaneasca, desfasurand activitati legate de domeniul importului si comertului de echipamente pentru instalatiile industriale, in tot acest timp acordand clientilor sai consultanta tehnica si furnizand echipamente si servicii de calitate, de la cei mai importanti producatori europeni.

Echipa noastra, formata din specialisti cu experienta de peste 20 de ani in domeniul industriei alimentare, chimice, petrochimice, rafinarii, prelucrarii hartiei, considera esentiala comunicarea cu clientii intr-o cooperare benfica pentru ambele parti. Pentru a beneficia de solutia care sa fie adaptata cererii dvs, va oferim consultanta in etapa prealabila achizitionarii produselor sau serviciilor si suport tehnic pentru implementarea ulterioara a acestora in procesul tehnologic.

SC STEGONSERV SRL are certificate sistemul de management al calitatii, avand la baza standardul international SR EN ISO 9001:2008 si  sistemul de management al mediului, conform SR EN ISO 14001:2005.

Politica in domeniul calitatii

Politica în domeniul calitatii, in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2008 este corelata cu celelalte politici si strategii de piata, si are in vedere calitatea proceselor executate, compatibile cu scopurile societatii.

Pentru realizarea politicii în domeniul managementului calitatii, SC STEGONSERV SRL îsi stabileste urmatoarele obiective:
1. Imbunatatirea sistemului de management integrat calitate-mediu si mentinerea certificarilor;
2. Satisfactia cerintelor clientilor;
3. Cresterea continua a eficientei lucrarilor si serviciilor executate;

SC STEGONSERV SRL asigura clientilor sai urmatoarele servicii:
1. Consultanta de specialitate in alegerea echipamentelor potrivite aplicatiei specifice.
2. Punerea in functiune a echipamentelor furnizate.
3. Asistenta tehnica si service gratuite in perioada de garantie si contra cost, pe baza de contract, in perioada post-garantie.

Pentru a putea intra in contact cu specialistii SC STEGONSERV SRL, va rugam sa apelati unul din numerele de telefon 0334 / 402237 sau 0741 / 197707  sau adresa de e-mail office@stegonserv.ro.
Va multumim!